Over ons

OntwikkelTijd is vanuit passie gedreven om mensen te laten groeien in een ontwikkelingsgerichte werk- en leeromgeving. Wij hanteren daarbij het breinvriendelijk leren als fundament in onze werkzaamheden en zijn daarmee een ontwikkelinspirator voor de (werk)omgeving. Hiermee helpen we organisaties en individuen om meer plezier en rendement te halen uit leren, ontwikkelen en veranderen. Dit doen we doordat we als professional, weten aan welke ‘knoppen’ je in het brein kunt draaien.

Hierbij werken we vanuit onze kernwaarden:

  • Energie – Energie is een drijfkracht voor ons als bedrijf en als persoon. Vanuit onze energie willen wij mensen laten leren, willen we hen inspireren en motiveren om verder te kijken, uitdagingen aan te gaan en in beweging te komen.
  • Verbinding –Verbinding gaat over integriteit, belangen en vertrouwen. We gaan verbinding aan met de omgeving, of het nu klanten,  medewerkers of ons vakgebied betreft. Hierdoor kunnen we optimaal samenwerken, ontwikkelen en zo waarde toevoegen aan de organisatie van de opdrachtgever.
  • Dynamiek – Dynamiek staat voor beweging of verandering. We zijn altijd intrinsiek gemotiveerd om in beweging te zijn/blijven en zetten verandering in gang. Dynamiek zorgt ervoor dat wij ons blijven ontwikkelen en ons steeds kunnen aanpassen aan de (veranderende) vraag.

Als het gaat over het ontwikkelen van medewerkers, dan vinden wij het van belang dat:

  • medewerkers meegroeien met de veranderende organisatie en zich ook individueel ontwikkelen, bij voorkeur op hun eigen werkplek.
  • medewerkers zélf in toenemende mate de verantwoordelijkheid gaan dragen voor persoonlijke ontwikkeling.

OntwikkelTijd zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de medewerkers leidt tot gedragsverandering van de organisatie als geheel én bij de individuele medewerker.

Samen gaan wij graag op zoek naar de ontwikkelbaarheid van uw organisatie, teams en medewerkers.

Ontwikkeltijd Over ons

"OntwikkelTijd van inspireren tot leren"

CONTACT

Manon van Dinther-van der Velde
Trainer en Adviseur
M. 06 – 22 17 31 97
E. info@OntwikkelTijd.nl

Ilse Buijs-van Hulten
Trainer en Adviseur
M. 06 – 55 97 62 52
E. info@OntwikkelTijd.nl

OntwikkelTijd
Grotestraat 19
5151 JC Drunen

OntwikkelTijd