Over ons

Na jaren lange ervaring in de zorg als verpleegkundige en opleider zijn wij overtuigd dat het van belang is studenten kwalitatief goed te begeleiden in het werkveld. Wij vinden dat de professional op de werkvloer de beste begeleider is om de student het vak te leren. Ruim 15 jaar zijn wij actief en bevlogen betrokken geweest bij het ontwikkelen van een rijke leeromgeving en hebben we onder andere kennis en ervaring opgedaan in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en andere grote zorginstellingen in o.a. Zuid-Nederland.

Het is onze missie om professionals te helpen. Dit doen wij door het geven van kennis en vaardigheden op een actieve en inspirerende manier. Waarmee direct gewerkt kan worden op de werkvloer.

Belangrijke thema’s vinden wij; ontwikkelingsgericht denken, duidelijke rollen en taken, centraal stellen van het leerproces, coaching van de lerende, effectieve communicatie, reflecteren en een objectieve beoordeling. Dit vanuit de overtuiging op de ontwikkelingsgerichte mindset (Carol Dweck) en breinvriendelijk leren (BCL-instituut).

OntwikkelTijd
OntwikkelTijd Uitspraken

MARKEERMOMENT VAN ONTWIKKELTIJD

OntwikkelTijd is ontstaan vanuit de overtuiging dat de professional op de werkvloer de beste leercoach voor studenten is. De ervaring van trainers en ontwikkelaars Ilse Buijs en Manon van Dinther ligt in de zorgsector, maar de training is overal toepasbaar: op elke werkvloer waar opgeleid wordt. “Wij inspireren professionals op de werkvloer hun ervaring over te dragen op de studenten: hun collega’s van de toekomst. Ook laten we ze inzien dat hun kennis en ervaring de beste leerschool is.”

"OntwikkelTijd van
inspireren tot leren"

CONTACT

Manon van Dinther-van der Velde
Trainer en Adviseur
M. 06 – 22 17 31 97
E. info@OntwikkelTijd.nl

Ilse Buijs-van Hulten
Trainer en Adviseur
M. 06 – 55 97 62 52
E. info@OntwikkelTijd.nl

OntwikkelTijd